PERDİS DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

PERDİS DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

          Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Performans Değerlendirme ve İzleme Sistemi (PERDİS) Toplantısı gerçekleştirildi.

          Valilik toplantı salonunda Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları Ali Erdoğan, Murat Ekinci, Mehmet Emre Canpolat ve Valilik birim Müdürleri katıldı.

          Toplantıda Valilik birimleri için belirlenen 2021 yılı performans durumu, belirlenen hedeflerin gerçekleşme durumları hakkında sunum yapıldı.

          Vali Pehlivan, Valilik birimlerinin performans puanlarının geçen üç yıl boyunca, yıllar itibariyle artış göstermesinin memnuniyet verici olduğunu, 2022 için belirlenen hedeflerinin tutturulması ve hatta üstüne çıkılması için bütün birimlerin görev ve sorumlulukları çerçevesinde yürüttükleri hizmetleri, vatandaş memnuniyeti odaklı, etkin, hızlı, kaliteli ve verimlilik esasları doğrultusunda yerine getirmeye devam etmesi gerektiğini vurguladı.

          Birim müdürlerine ve onların şahsında bütün personele bugüne kadar yerine getirdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.