Putin kalp krizi mi geçirdi?

Putin kalp krizi mi geçirdi?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bir kalp krizi geçirdiği ve yoğun bakımda olduğu iddia edilirken resmi bir açıklama yapılmadı. Putin kalp krizi mi geçirdi, putin öldü mü? Putin sağlık durumu nasıl? Putin kalp krizi geçirdi? Putin kaç yaşında?

Rusya Devlet Başkanı 71 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bir kalp krizi geçirdiği ve yoğun bakımda olduğu iddia edilirken resmi bir açıklama yapılmadı.

vladimir putin kalp krizi Putin kalp krizi mi geçirdi, putin öldü mü? Putin sağlık durumu nasıl? Putin kalp krizi geçirdi? Putin kaç yaşında?

Rusya'nın Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Moskova'daki özel dairesinde geçirdiği iddia edilen bir sağlık sorunu gündeme oturdu. Kremlin'e yakın bir kaynak tarafından yönetildiği iddia edilen bir Telegram kanalı, Putin'in kalp krizi geçirdiğini ileri sürdü. Bu kaynağa göre, Putin'in korumaları tarafından yatak odasının zemininde baygın bir halde bulunduğu iddia edildi.

İddialara göre, Putin hemen doktorların çağrılmasıyla tıbbi yardım aldı ve 71 yaşındaki liderin kalp krizi geçirdiği teşhisi iddia edildi. Putin daha sonra özel olarak inşa edilen bir tıbbi tesis olan apartmana taşındı ve yoğun bakım ünitesine alındı.

Sosyal medyada ve bir çok bazı haber kaynaklarında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kalp krizi geçirdiği ve yoğun bakımda olduğuna dair iddialar paylaşıldı.

Gündemi sarsan iddianın ardından henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.