Rakip Hakkari, Hedef 3’üncü Lig

Rakip Hakkari, Hedef 3’üncü Lig

Şırnak Petrol Spor, 3’üncü lig yolunda bu hafta Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zap Spor Kulübünü konu edecek. İşte maç saati ve tarihi.

Güçlü, dinamik ve yenilenen kadrosu ile 3’üncü lig hedefine odaklanan Şırnak Petrol Spor geçtiğimiz hafta deplasmanda Diyarbakır Adalet Sporu 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9’uncu grupta yer alan Şırnak Petrol Spor, Mazıdağı Fosfat Spor’un ardından 2’inci sırada ye alıyor. Averaj farkı ile ikinci sırada yer alan Şırnak Petrol Spor, Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zap Spor Kulübü maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Pazar günü Cizre stadyumunda oynanacak maçta Şırnak Petrol Spor galibiyet parolası ile çıkacak. Maç hazırlıklarını Kumçatı Spor tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Şaşmaz yönetiminde sürdüren Şırnak Petrol Spor’da eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor. Mutlak 3 puan hedefi ile hazırlıklarını sürdüren Şırnak Petrol Spor’da oyuncuların moralleri yerinde.

Şırnak Petrol Spor Teknik Direktör Mehmet Şaşmaz, mutlak galibiyet, hedef 3’üncü lig parolası ile tüm maçlara çıkacaklarını söyledi. 3’üncü lig yolunda Şırnaklı spor severlerin takımı yalnız bırakmamasını isteyen Teknik Direktör Şaşmaz, ‘Senin şehrin, senin takımın. Sen yoksan bir eksiğiz. Bizler kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcular olarak üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Taraftarımızın maçlarda bizi desteklemesini ve tribünleri doldurmasını istiyoruz” dedi.

Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zap Spor kulübü ligin birinci haftasında kendi evinde konuk ettiği Van Gölü Sportif Faaliyetler Spor ile 0-0 berabere kaldı. 1 puan ile 8’inci sırada yer alan Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zap Spor kulübü hırçın futbolu ile göze batıyor. Ligin birinci maçında Hakkari temsilcisi 4 sarı kart gördü.

ŞIRNAK PETROL SPOR – MESKAN ÖLMEZ MADENCİLİK HAKKARİ ZAP SPOR TARİH VE SAATİ

Cizre Hamit Özalp Stadyumunda Pazar günü saat:13:00’da başlayacak olan maçı Hakem İsmail Güzel yönetecek. Elif Ylmaz, Erkan Arslan yardımcı hakem görevini yapacak.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.