Real Madrid Rayo Vallecano maçı hangi kanalda? Real Madrid Arda Güler oynanacak mı?

Real Madrid Rayo Vallecano maçı hangi kanalda? Real Madrid Arda Güler oynanacak mı?

Real Madrid ile Rayo Vallecano, İspanya La Liga 12. Haftasında mücadele edecek. Real Madrid Rayo Vallecano maçı hangi kanalda oynanacak? Türkiye’nin milli futbolcusu Real Madrid maçında Arda Güler oynanacak? Real Madrid maçı saat kaçta?

İspanya La Liga’nın 12. Haftasında Real Madrid, kendi sahasında Rayo Vallecano’yu konuk edecek. Ligde 2. Sırada yer alan Real Madrid, 28 puanla ligin zirvesine yakın bir konumda bulunuyor, liderlik için çabalayacak. Real Madrid, Rayo Vallecano karşısında kazanarak başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Real Madrid Rayo Vallecano maçı hangi kanalda olacak? Real Madrid maçı saat kaçta? Real Madrid Arda Güler oynanacak?

REAL MADRİD RAYO VALLECANO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

İspanya La Liga 12. Hafta karşılaşmasında Real Madrid-Rayo Vallecano maçı 5 Kasım Pazar 2023 günü saat 23.00’de başlayacak.

REAL MADRİD RAYO VALLECANO MAÇI HANGİ KANALDA?

Real Madrid Rayo Vallecano maçı S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

REAL MADRİD ARDA GÜLER OYNANACAK MI?

Real Madrid futbol takımının teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler’in bu akşam oynanacak Real Madrid Rayo Vallecano karşılaşmasının kadrosunda yer alacağını duyurdu.

381085286-318707814043117-8274792127031329026-n.jpg

Ancelotti, bugün Real Madrid Spor Şehri’nde düzenlenen basın toplantısında, Arda’nın sakatlığını geride bıraktığını ve bu hafta boyunca takımın tam antrenmanlarına katıldığını açıkladı. Ancelotti, “Arda, yarınki müsabakada kadroda olacak ve onun oynayabileceği dakikaları artırmak için özel bir plan hazırladık” dedi.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.