Rektör Alkış'tan Müjde! Şırnak üniversitesinde yeni bölüm açılacak

Rektör Alkış'tan Müjde! Şırnak üniversitesinde yeni bölüm açılacak

Şırnak üniversitesi rektörü Abdurrahim Alkış TPAO müdürü ile ziyaretinden sonra bir müjde vererek Şırnak üniversitesinde yeni bölümleri açacaklarını ve altyapı çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış TPAO bölge müdürü Oğuz Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektör Alkış, görüşmede yaptıkları istişarelerde Üniversite de yeni bölümlerin açılması ile ilgili çalışmalar yapıldığını en kısa zamanda da sonuçlanacağını açıkladı. Rektör Alkış, memleketimizde petrolün bulunmasını memleketimiz için büyük bir buluş olduğunu ve bu alana yönelik bizlerde eğitim alanında üstümüze düşeni yapacağız diye belirtti.

REKTÖR ALKIŞ VE TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ OĞUZ ŞAHİN'İN GÖRÜŞMESİNDEN BİR KARE;

rektorumuz-prof-dr-alkis-tan-sirnak-a-mujde-sondaj-teknolojileri-programi-acmayi-planliyoruz-

Şırnak Üniversitesinin Web Sitesinde Yer Alan Habere Göre Açıklama İle İlgili Şu İfadelere Yer Verildi;

"Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Bölge Müdürü Oğuz Şahin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Gabar Dağı’nda petrol bulunmasının ardından Şırnak’a şube açan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) bu vesileyle Oğuz Şahin’i Bölge Müdürü olarak atadı. Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, bölge müdürü olarak atan Oğuz Şahin’i ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette ayrıca Mühendislik Fakültesi bünyesinde Petrol Mühendisliği Bölümü için görüş alışverişinde bulunuldu. Rektörümüz Prof. Dr. Alkış, amaçlarının bölgesel kalkınmaya, istihdama ve entelektüel birikime üniversite olarak katkı sunmak olduğunu vurgulayarak üniversite bünyesinde 4 Meslek Yüksek Okulu bulunduğunu, bu Meslek Yüksekokullarından herhangi birinde Sondaj Teknolojisi Programı veya Rafineri ve Petro-Kimya Teknolojileri Programı açabileceklerini, bunun alt yapı hazırlıklarını yaptıklarını belirtti. "

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum