Roboski Olayı İle İlgili Skandal Yorum Yapan Akademisyen'den Yeni Açıklama Geldi

Roboski Olayı İle İlgili Skandal Yorum Yapan Akademisyen'den Yeni Açıklama Geldi

Roboski olayının yıl dönümünde sosyal medyada yapılan bir paylaşıma skandal yorum yapan Üniversite görevlisinden yeni bir açıklama geldi.

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Roboski köyünde acı olayın ardından 13 yıl geçmesine rağmen ailelerin acısı hala dinmedi. Yıl dönümü nedeni ile sosyal medya da yapılan anma paylaşımlarına Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde görevli olan bir akademisyen, olay ile ilgili çirkin bir yorum yaptı. Akademisyenin yorumu sosyal medya da büyük bir yankı topladı. Bu tepkilerin üstüne yorumunu silen akademisyen bu gün yeni açıklama yaptı.

İşte Üniversite Akademisyeni Tuba Işık'ın Yaptığı Açıklama;

"27. 12.2023 tarihinde PKK bayraklı tabutların olduğu görselde Roboski olayı ile alakalı hiçbir açıklama, cümle yer almamakta birlikte, paylaşımın başında, 'Alın size koridor' ifadesinin geçmesinden dolayı söz konusu cenazelerin birkaç gün evvel ölen şehitlerin katilleri olduğunu...

Ailesi, arkadaşları, akrabaları arasında Kürt kardeşi olan bir birey olarak, hiç alakası olmayan bir alana meseleyi çekerek, saptırarak kin ve düşmanlık yapan, herhangi bir çeşit hakarette bulunanlar hakkında yasal işlem başlatacağımı kamuoyuya bildiririm."

İşte Yapılan Skandal Paylaşım ve Yorum;

paylasim.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum