Robotik Kodlama Sınıfının Açılışı Gerçekleştirildi

Robotik Kodlama Sınıfının Açılışı Gerçekleştirildi

         Vali Ali Hamza Pehlivan, Silopi’de İpekyolu İlk/Ortaokulu’nu ziyaret ederek Neo Kolejinin katkılarıyla kurulan Robotik Kodlama Sınıfının açılışını gerçekleştirdi.

         Vali Pehlivan, açılışın ardından Robotik Kodlama Sınıfını gezerek yürütülen çalışma ve faaliyetler hakkında Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca’dan bilgiler aldı, açılışı gerçekleştirilen sınıfın hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Kodlama sınıfının kurulumuna öncülük eden Kaymakam Kuruca’ya teşekkür eden Vali Pehlivan, sınıfın yapımını üstlenen Neo Koleji Kurucusu Nebahat Onuk’a da teşekkür plaketi takdim etti.

         Ziyarette 8. sınıf öğrencisi Meryem Papu, Vali Pehlivan’a fotoğrafının bunduğu 3 boyutlu yazıcı marifetiyle yapılmış çerçeve takdim etti.

         Okuldaki anı defterini imzaladıktan sonra sınıfları dolaşan Vali Pehlivan, öğrencilerle bir süre sohbet etti, eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.

         Daha sonra okulun öğretmenleri ile öğretmenler odasında bir toplantı gerçekleştiren Vali Pehlivan, Şırnak İlimizde eğitim öğretim bilinci, kalitesi ve başarı düzeyini artırmak maksadıyla yürütülen çalışmalardan bahsetti. Öğretmenlerin görüşlerini dinledi. Eğitim ve öğretim faaliyetlerini değerlendirdi, bütün öğrenci ve öğretmenlere başarı temennisinde bulundu.

         Ziyarette Vali Pehlivan’a; Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Başverimli Belde Belediye Başkanı Medeni Tatar, Çalışkan Belde Belediye Başkanı Nadir Tosun, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Rana Tellioğlu ve kurum müdürleri eşlik etti.

robotik-kodlama-sinifinin-acilisini-gerceklestirdi.jpegrobotik-kodlama-sinifinin-acilisini-gerceklestirdifd.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.