Sağlık-Sen Heyeti Ziyaretlerde Bulundu

Sağlık-Sen Heyeti Ziyaretlerde Bulundu

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal ve yönetim kurulu üyeleri, Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan yeni Müdür Mirza Tetik’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.

Ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan Anmal, “Değerli müdürümüzün Şırnak eğitiminin yabancısı olmadığı ve önümüzdeki yıl eğitim öğretim yılında hedeflerinin son sıralarda değil 73 sırada olmak için büyük bir hedef belirlemesi ve bu hedefini bizlerle paylaşması sevindirici olmakla birlikte sonraki yollarda da hak ettiği seviyelere yükseltilmesi hedefinin olduğunu öğrenmek bizleri eğitim adına son derece umutlandırmıştır. Bu vesile ile değerli müdürümüze üstlendiği görevde muvaffakiyetler temenni eder Yüce Allah’tan başarılar dileriz” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mirza Tetik’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal ve beraberindeki yönetim ve temsilcilere yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

AFAD Şube Müdürüne Ziyaret

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal ve yönetim kurulu üyeleri Şırnak AFAD İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak göreve başlayan İsa Çolak’ı makamında ziyaret etti.

AFAD İl Müdürü Muzaffer İşlek’in de hazır bulunduğu ziyarette kısa bir açıklama yapan Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal, “Samsun’da Bayındır Memur-Sen il Başkanı olarak görev yaparken Şırnak’a atanan değerli başkanımıza yeni yöneticilik görevinde başarılar diler yüce Allah’tan muvaffakiyetler dilerim” ifadelerini kullandı.

AFAD Şube Müdürü İsa Çolak ise Sağlık-Sen şube yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.