Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'ndan yeni yıl mesajı

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'ndan yeni yıl mesajı

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni yılın tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diledi. Tahmazoğlu, yeni...

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni yılın tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

Tahmazoğlu, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2020 yılının acısıyla tatlısıyla geride kaldığını belirterek, 2021 yılının sevgi, kardeşlik, hoşgörü, birlik ve beraberlik ve dayanışma duygularının hakim olduğu bir yıl olmasını istediklerini vurguladı.

Mehmet Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2020 yılında acılarımız, kayıplarımız oldu. Bütün bunlara rağmen kararlılıkla pandemi sürecini birlikte atlatmaya gayret ettik, ediyoruz. Tüm bu zor zamanların geride kalacağını birlikte tekrar güzel günlere, bütün fedakar ve cefakar vatandaşlarımızla ulaşacağımıza olan inancım tamdır. Geride bıraktığımız 2020 yılında zamanı ve kaynakları en iyi şekilde kullanarak, hemşehrilerimize hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. 2021 yılında Şahinbeyimizi daha güzel yerlere taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Gelecek günlerin şehrimize ve ilçemize geçmiş günlerden daha hayırlı olmasını temenni ediyorum."

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.