Şahsiyet 2.sezon ne zaman? Şahsiyet 2.sezon fragman? Şahsiyet 2.sezon hangi platformlarda?

Usta oyuncu Haluk Bilginer’in başrolde olduğu ve uzun yıllar aradan sonra beklenen Şahsiyet 2.sezon yayın tarihi nihayet belli oldu. Şahsiyet 2.sezon ne zaman hangi platformda? Şahsiyet 2.sezon fragman

Yayımlandığı 2018 yılında Türkiye ve dünya genelinde büyük yankı uyandıran Şahsiyet dizisi, 12 bölüm olarak puhutv ekranlarında yayınlandıktan sonra izleyicilerle veda etmişti.

İzleyen herkesi büyüleyen Şahsiyet dizisi izleyicileri 2.sezon beklentisine kapıldı ancak uzun yıllardır tek bir gelişme ve açıklama olmazken Ekim ayının başlarında, Şahsiyet 2.sezonunun geleceğine dair heyecan verici açıklamalar yapıldı. GAİN, Şahsiyet dizisini çekimlerinin başladığını duyurmuştu.

ŞAHSİYET DİZİSİ KONUSU İLK SEZON

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, yalnız ve sakin bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurtdışında yaşarken, eşi yıllar önce vefat etmiştir. Ancak Agâh’ın hayatı Alzheimer başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Zamanla tüm anılarını unutacaktır. Bu durumu başlangıçta kabullenmekte zorlanan Agâh, unutmanın bir fırsat olabileceğini anlar. Yıllardır ertelediği bir cinayeti işlemek için bir şansa sahiptir çünkü bu suçu işledikten sonra hatırlamayacaktır.

Bu sırada cinayet bürosunda tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar nedeniyle istifa etmeyi düşünmektedir. Ancak Agâh’ın cinayet kararı, Nevra’nın hayatını tamamen değiştirecektir.

ŞAHSİYET 2.SEZON NE ZAMAN HANGİ PLATFORMDA?

Şahsiyet 2.sezonu GAİN tarafından açıklandı. Yapılan açıklamada Şahsiyet’in 2.sezonu, 13 Kasım’da GAİN’de yayımlanacak.

Dizinin ikinci sezonunda başrolde usta Haluk Bilginer ve Zuhal Beyoğlu karakteriyle Şebnem Bozoklu yer alacak.

ŞAHSİYET 2.SEZON KONUSU?

Şahsiyet dizisinin 2.sezonu, Agâh Beyoğlu ve Avustralya’dan dönen kızı Zuhal Beyoğlu’nun hayatına odaklanacak. Cansu Dere’nin karakteri Nevra Elmas’ın devam edip etmeyeceği ise belirsizliği koruyor. Ayrıca, diziye İlker Aksum, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan ve Recep Usta gibi tanınmış isimler de katılacak.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.