Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül'den "14 Mart Tıp Bayramı" mesajı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül'den "14 Mart Tıp Bayramı" mesajı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Beyazgül mesajında,...

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Beyazgül mesajında, sağlık alanında da yapılan yatırımlarla vatandaşların bu imkanlardan etkin ve yaygın bir biçimde faydalanmalarının sağlandığını belirtti.

Kovid-19 salgını sürecinin ilk gününden itibaren sağlık çalışanlarının fedakarca görev yaptıklarını anımsatan Beyazgül, mesajında şunları kaydetti:

"İçerisinde bulunduğumuz salgın sürecinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve ekibinin süreci iyi yönetmesiyle salgınla mücadelede önemli bir mesafe kaydedildi. Özellikle son iki yıldır korona virüs salgınıyla mücadele ederken sağlık ordumuzun gösterdikleri çaba ve gayretleriyle, her bir sağlık çalışanımız milletimizin kahramanı olmuştur. Salgınla topyekün mücadele sürerken bizler de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak salgının Türkiye'de görüldüğü andan itibaren gerek maske üretimi ve dağıtımı gerek dezenfeksiyon çalışmaları gerekse düzenli olarak yaptığımız denetimlerle sağlık çalışanlarımızın yükünü minimize etmeye çalıştık. Bu duygu ve düşüncelerle insanı yaşatmak, iyileştirmek gibi kutsal bir mesleği büyük özveriyle yerine getiren bütün sağlık çalışanlarının '14 Mart Tıp Bayramını' kutluyorum."

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.