Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül'den Dünya Engelliler Günü mesajı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül'den Dünya Engelliler Günü mesajı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolaysıyla mesaj yayımladı.Başkan...

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolaysıyla mesaj yayımladı.

Başkan Beyazgül mesajında, belediye olarak milletin bütün kesimlerine ihtiyaç duydukları hizmeti götürmek için imkanların seferber edildiğini ifade etti.

Yerel yönetimlerde engelli hizmetleri konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı devrim niteliğindeki atılımları sürdürdüklerini belirten Beyazgül, şunları kaydetti:

"Hayata geçirdiğimiz her hizmeti engelli vatandaşlarımızı hesaba katarak gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata erişimlerini sağlamak, öz güvenlerini artırmak ve kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler yetiştirmek amacıyla Türkiye'nin en kapsamlı merkezlerinden biri olan Engelliler Koordinasyon ve Yaşam Merkezimizi 10 bin metrekaresi kapalı toplam 14 bin metrekare üzerine inşa etmiş bulunmaktayız. Çünkü biz biliyoruz ki huzurlu ve güvenli bir toplum olmanın yolu, engelli insanlarımızın, toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesi ile mümkündür. Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için attığımız her adımın sizin de hayatınızı kolaylaştırmak olduğunun farkındayız, bilincindeyiz. Bu vesileyle tüm engelli vatandaşlarımızın gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler temenni ederim."

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.