Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden amatör takımlara destek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden amatör takımlara destek

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte faaliyet gösteren 81 amatör takım ve 15 bin sporcuya nakdi yardım yapıldı.Belediyeden...

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte faaliyet gösteren 81 amatör takım ve 15 bin sporcuya nakdi yardım yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, gençlerin spora teşvik edilmesi, yetenekli sporcuların alt yapısının oluşturulması ve genç yeteneklerin keşfedilip profesyonel alanda spor aktivitelerine hazırlanmaları için kentte faaliyet gösteren 81 amatör takım ve 15 bin sporcuya nakdi yardımda bulundu. Mehmet Akif İnan Konferans salonunda düzenlenen törende yardımlar takımlara ve sporculara dağıtıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gençlerin spora teşvik edilmesi için her zaman genç sporculara destek verdiklerini ifade etti.

Desteklerinin devam edeceğini belirten Beyazgül, "Gençlerimiz için hiçbir şeyi esirgemedik Şanlıurfaspor göreve geldiğimizde düşecek deniliyordu. Desteklerle daha iyi duruma getirdik ve şuan birinci lige çıkmak için mücadele ediyorlar. Genç sporcularımızın çok çalışması gerekiyor. Antrenörlerinden gerekli bilgi ve birikimleri alacaklar ve bizler de her zaman yanlarında olacağız yeter ki onlar başarı göstersinler." diye konuştu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şanlıurfa Şube Başkanı Adnan Yükselir de ise gençliğe ve spora her zaman destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden amatör takımlara destek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden amatör takımlara destek

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.