Şanlıurfa Valisi Erin SYDV İlçe Müdürleriyle buluştu

Şanlıurfa Valisi Erin SYDV İlçe Müdürleriyle buluştu

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valisi Abdullah Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ilçe müdürleriyle bir araya geldi.Valilikten yapılan açıklamaya...

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valisi Abdullah Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ilçe müdürleriyle bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Erin, Valilik Toplantı Salonu'ndaki toplantıda, vatandaşlardan gelen yardım taleplerinin hızlı ve doğru şekilde değerlendirilmesini, gerçekten ekonomik sosyal desteğe ihtiyacı olan hiçbir vatandaşın mağdur edilmemesi gerekliğini belirtti.

SYDV çalışanlarının salgın sürecinde büyük bir azim ve fedakarlıkla görev yaptığını, Vefa Sosyal Destek Gruplarının faaliyetlerinin takdir edildiğini anımsatan Vali Erin, şunları kaydetti:

"Sosyal devlet anlayışımızın sahadaki yansıması olan vakıflar, tüm zamanlarda olduğu gibi pandemi sürecindeki kısıtlamalar nedeniyle zor durumda kalan vatandaşlarımıza mesai mefhumu gözetmeden ulaştı. Büyük bir fedakarlık ve özveri ile yerine getirilen bu görev karşısında vatandaşlarımız memnuniyetlerini ifade edip, sahada alın teri döken tüm çalışanlara ve devletimize teşekkür ettiler. Ben de bir kez daha tüm SYDV çalışanlarımızı bu gayretlerinden dolayı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum."

Soğukların başlaması nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşların gözünün, devletin çalacağı kapıda olduğunu ifade eden Vali Erin, gerek yakacak dağıtımı gerekse gıda ve diğer sosyal yardımların ivedilikle hak sahiplerine ulaştırılması talimatını verdi.

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.