Şanlıurfa Valisi Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül kandil mesajı yayımladı

Şanlıurfa Valisi Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül kandil mesajı yayımladı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali...

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Abdullah Erin, mesajında Miraç Kandili'ne kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Peygamber Efendimize verilen mucizelerin en önemlilerinden kabul edilen İsra ve Miraç hadisesi, insanın eşref-i mahlukat olma nimetinin bizzat müşahede edilmesi bu özel gecede gerçekleşmiştir. Yüce Rabbimizin kendisine açılan elleri boş çevirmeyeceği, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı bu gecenin, İslam aleminin ve tüm mazlum insanların kurtuluşuna vesile olmasını diliyor, Miraç Kandilinizi tebrik ediyorum."

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de Miraç gecesinde rahmet kapılarının ardına kadar açıldığını ifade etti.

Miraç Kandili'nin birlik, beraberlik, huzur ve kardeşliği pekiştirmesi temennisinde bulunan Beyazgül, mesajında şunları kaydetti:

"Savaşlar, salgın hastalıklar, doğal afetler gibi olaylarla karşılaştığımız bir dönemde Miraç gecesini adeta bir fırsat bilerek Cenab-ı Allah'a bizleri aydınlığa, feraha çıkarmasını yürekten dilemeli ülkemiz ve milletimiz için dua etmeliyiz. Bizleri, içerisinde bin bir hikmet ve mana barındıran rahmet ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı, Miraç gecesine kavuşturan Rabbimize hamdolsun. Bu mübarek gece vesilesiyle başta Şanlıurfalı hemşerilerim olmak üzere Miraç gecesinin şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum."

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.