Şanlıurfa ve İlçelerinde Yarın Elektrik Kesintisi Yaşanacak! İşte Kesinti Saatleri

Şanlıurfa ve İlçelerinde Yarın Elektrik Kesintisi Yaşanacak! İşte Kesinti Saatleri

DEDAŞ Şanlıurfa ve ilçelerinde 17 ağustos perşembe günü elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı. İşte Şanlıurfa ve İlçelerinde yaşanacak elektrik kesintisi saatleri.

DEDAŞ, Şanlıurfa ilinde uzun süredir planlı ve bakım çalışmaları kapsamında 17 Ağustos Perşembe günü elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçe ve mahalleleri duyurdu.

İşte Şanlıurfa'da elektrik kesintilerinin yaşandığı ilçeler ve bu ilçelerdeki etkilenen mahalleler:

Viranşehir:

Elgün, Ulaklı, Alakonak, Sevgili, Yeşilalıç, Yolbilen, Karataş, Övüncük, Yenişehir, Gönüllü, Büyükmutlu, Ulaklı, Sözeri, Göktepe, Yüceler, Sayoba, Yeşilalıç, Yolbilen, Beğrük, Ekinciler, Övüncük ve Gömülü mahallelerinde Zümrüt ve Aslan Baba fiderlerinde yapılacak osos okuma çalışması nedeniyle saat 10.00 ile 17.00 arasında planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

Karaköprü:

Ağılmus, Özveren, Akçakebir, Karapınar, Hüyüklü, Yığınak, Sakça, Millisaray, Uzuncuk, Yemişli, Estağfurullah, Yedikuyu, Başören, Büyüksalkım, Apaydın, Pınarbaşı, Külaflı, Ağızhan, Kuyucak, Bölücek, Türkmen, Şeyhzeliha, İlhan, Cemal, Gölgen, Bahçeli, Doyumlu, Düğer, Aşağıçiftlik, Sancak, Küçük Akziyaret, Büyük Akziyaret, Buğdayhüyük, Kasımkuyu, Hamurkesen, Yaylacık, Günışık, Gazibey ve Karaca mahallelerinde ket ekipleri tarafından iletken çekimi yapılması nedeniyle 09.00 ile 18.00 saatleri arasında enerji kesintisi uygulanacak.

Hilvan:

Kalınbayat, Yedikuyu, Konaç, Gümüştaş, Eğerkıran, Ustahasan ve Gölcük mahallelerinde OG hat bakımı yapılacağından dolayı 08.00 ile 18.00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacak.

Harran:

Aslanlı, Kepezli, Düzce, Tuzluca, Yukarı Çukurca, Çukurca, Akdiken, Aksahrınç, Mavitaş, Cevher, Büyüktaş, Soylu, Çaltılı, Bilgili, Gögeç, Taylıca, Meydankapı, Yenidoğan, Küçük Ekinli, Emekli, Kütüklü ve Aralı mahallelerinde 63tr-01621 cbs nolu trafoda 1 ve 2 seviye kapsamında direk tipi trafo bakım çalışması yapılacağından dolayı 08.00 ile 13.00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacak.

Haliliye:

Kurucuk, Apalı, Ambartepe, Kısas, Altıntepe, Yeşiltepe, Yeniköy ve Boydere mahallelerinde saat 11.00 ile 17.00 saatleri arasında ağaç budaması için planlı elektrik kesintisi olacak.

Ceylanpınar:

Turgut Özal, Seydo Atilla, Mevlana, Yenişehir, Mehmet Akif Ersoy, Adnan Menderes, Ulucami ve Selahaddin Eyyübi mahallelerinde kök bina bakım çalışması nedeniyle 08.00 ile 12.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Akçakale:

Büyüknaneli, Aydınlı, Ayranlı, Şehitnusretbey, Edebey, Uğurtaş ve Büyükağacı mahallelerinde OG hat bakım çalışması nedeniyle 08.00 ile 18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.