Şanlıurfa'da belediye başkanlarından 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Şanlıurfa'da belediye başkanlarından 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da belediye başkanları 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin...

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da belediye başkanları 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül mesajında, tarihe adını altın harflerle yazdıran bir zaferin yıl dönümünü kutlamaktan duyduğu gururu belirterek, "Vatan için canını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum." paylaşımında bulundu.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat da mesajında, milli mücadelenin düşmandan kurtuluşla taçlandığı 30 Ağustos'un milletimizin sarsılmaz bağımsızlık inancının zafer takısını imanıyla kalbine astığı gün olduğunu ifade etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise 30 Ağustos zaferinin 99. yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarını bildirdi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de mesajında, "30 Ağustos, kendine gelemeyeceği düşünülen bir milletin inanç ve azimle küllerinden yeniden doğuşunun, umutların tükeneceği noktada muhteşem bir dirilişe imza atmasının sembolüdür." ifadelerini kullandı.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ise mesajında, "30 Ağustos Zaferi'nin, aziz Türk milletinin önünde hiçbir engelin duramayacağının bir simgesidir." paylaşımı yaptı.

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.