Vaatler Bitti Sıra İcraatlerde

28.Dönem Milletvekili Seçimlerinde Ak Parti'den milletvekili olan Arslan Tatar, seçim çalışmaları kapsamında memleketin gelişmesiyle ilgili birçok vaatte bulunmuştu. Vaatler arasında Şırnak'ta Tıp Fakültesi, Uludere'ye Sınır Kapısı da vardı.

Vatandaşlar 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimde %21.45 oy alarak Ak Parti'den Milletvekili seçilen Arslan Tatar’dan verilen vaadlerin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Vekil olan Arslan Tatar seçim öncesi çalışmalarında vatandaşlara yaptığı vaatler arasında Şırnak'a Tıp Fakültesi yaptırmak, Uludere'ye Sınır Kapısı açtırmak ve çevre iller arasındaki yolların iyileştirilmesi vardı. Yüzde 21,45 ile milletvekili seçilen Arslan Tatar’dan, Vatandaşlar meclisin açılmasından sonra yapılacak olan yemin töreni sonrasında çalışmalara başlamasını bekliyor.

Arslan Tatar’ın 14 Mayıs seçimleri çalışmasında halka vaat ettiği çalışmalardan bazıları şu şekilde;

Şırnak'ta yapılmamış köy yolu bırakılmayacak.
Şırnak'a Tıp Fakültesini kurulacak.
Uludere'ye Sınır Kapısı açılacak.
Şırnak-Eruh yolu, Şırnak-Uludere yolu, Cizre-Silopi yolu ve Şırnak-Van yolunu iyileştirilecek.
Ayrıca Sanat sokağında düzenlenen AK PArti mitingde AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Arslan Tatar'ın kendisinde Şırnak ile ilgili bir çok hizmet için sipariş verdiğini ve Arslan Tatar'ın seçilmesi durumunda çalışmaların kısa süre de yapılacağını söylemişti.

Resim

Resim

Resim

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.