Şehit Yakınları ile Birlikte “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” Filmi İzlendi

Şehit Yakınları ile Birlikte “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” Filmi İzlendi

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Şehit Yakınları ile Birlikte “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” Filmini İzledi.

         Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde teröristler tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını konu alan “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmini Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, şehit yakınları ile birlikte izledi.

         18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebeti ile öğretmenler evinde şehit yakınları ile bir araya gelen Kaymakam Tunç, şehit yakınlarına “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmini birlikte izleme sözünü vermişti.

         Çok geçmeden verilen sözü yerine getiren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tunç, şehit yakınları ile birlikte ‘İyi ki Varsın Eren’ filmini izledi. Film öncesi şehit çocukları ile yakından ilgilenerek sohbet eden Tunç, film sonrasında da şehit ailelerinin taleplerini dinledi.

         Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç; Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum. Film, hepimizi çok duygulandırdı. Film vesilesi ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ve şehidimiz evladımız Eren Bülbül’e tekraren Allah’tan gani gani rahmetler diliyorum. Mekânları cennet olsun. Davetimizi kabul edip, bizlerle beraber bu filmi izlediğiniz için de hepinize şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

         “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmini izlerken duygusal anlar yaşadıklarını söyleyen şehit yakınları da Kaymakam Tunç’a teşekkürlerini ilettikaymakam-tunc-sehit-yakinlari-ile-birlikted.jpg.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.