Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenlendi

Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenlendi

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Teşkilatın 177. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle Emniyet Müdürlüğü tarafından Şehit yakınları ve Gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.

Yeni Emniyet Müdürlüğü bahçesinde Şehit yakınları ve Gaziler onuruna düzenlenen iftar programına Vali Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman ile protokol üyeleri katıldı.

Teşkilatın 177. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle Emniyet Müdürlüğünce Şehit yakınları ve Gaziler onuruna verilen iftar programında konuşan Vali Ali Hamza Pehlivan; “Türk Polis Teşkilatımız, kurulduğu günden bugüne vatanımızın, devleti ve milletiyle birlik beraberliğini, bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak için büyük bir özveriyle görev yapmaktadır. Milletimizin birlik ve beraberliğinin korunması, asayişin sağlanması, suç işlenmeden önce tedbirlerin alınması, olayların aydınlatılarak faillerin adalete teslim edilmesi konusunda polislerimiz gece gündüz demeden çalışmakta, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmektedir. Anayasa ve yasalarımıza bağlı kalarak, hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve demokratik toplum ilkelerinden ödün vermeden sadakatle görev yapan Polis Teşkilatımız; 177 yıllık bilgi ve deneyimiyle güvenlik hizmetlerinin sunulmasında modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanımıyla başarılı bir şekilde hizmet vermekte; karşılaştığı her olayda, sağduyusunu muhafaza etmekte ve halkımızla bütünleşerek devlet-millet beraberliğinin en güzel örneklerini sergilemektedir. Üstün bir vazife anlayışıyla hizmet veren Polis Teşkilatımız, aziz milletimizin güven ve huzur içinde yaşaması için gösterdikleri fedakârlık ve kahramanlıkla, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bizleri gururlandırmaya devam edecektir. Aziz Şehitlerimizi, Gazilerimizi, ebediyete irtihal eden meslek mensuplarını saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.