Selahattin Eyyubi Mahallesine yeni pazar yeri

Selahattin Eyyubi Mahallesine yeni pazar yeri

GAZİANTEP (AA) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde yapılan ve kısa süre sonra hizmete sunulacak Selahattin...

GAZİANTEP (AA) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde yapılan ve kısa süre sonra hizmete sunulacak Selahattin Eyyubi Pazar Yeri'nde incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, mahalle kültüründe çok önemli bir yere sahip olan pazar alanlarını fonksiyonel olarak daha kullanışlı hale getirmek için çalışmalar sürüyor.

Bugüne kadar çok sayıda pazar yerinin yapımını tamamlayarak halkın hizmetine sunan Şehitkamil Belediyesi, yeni bir pazar yeri inşaatını daha tamamlama aşamasına getirdi. Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde yapımına başlanan pazar yeri, toplam 2 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Pazar yerinde ayrıca 112 tezgah alanı, zabıta kontrol odası, mescit ve bay-bayan tuvalet bulunacak. Pazar yerine ait 120 araçlık otopark da yapılacak. Pazar yeri, kısa sürede tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, pazar yerinde hem görüntülü kayıt cihazlarının hem de sesli anons sistemlerinin bulunduğunu, çelik çatılı, ortasında ayağı bulunmayan, rahat hareket edilebilecek nitelikli bir alanı halkın hizmetine açmaya hazırlandıklarını kaydetti.

AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.