ŞENER İDİL İLÇESİNDEKİ OKULLARI İNCELEDİ

ŞENER İDİL İLÇESİNDEKİ OKULLARI İNCELEDİ

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener İdil öğretmenevi ve akşam sanat okulu.    inşaatı devam eden imam hatip lisesi binasını  aksoy köyündeki okulları inceledi.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener  İdil İlçesinde görev yapan öğretmenlerin bir kısmının ikamet ettiği; aynı zamanda restoran ve çay bahçesinin de öğretmenler tarafından kullanıldığı İdil Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunu inceledi  Bakanlık Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Yunus Ablak ve İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener  İdil İlçe Milli Eğitim Müdürü, İl Milli Eğitim Şube Müdürü ve Öğretmenevi Müdürü de eşlik etti. İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, öğretmenevindeki hijyen durumu ve odaların sosyal mesafeye göre revize edilme durumunu yerinde inceleyerek tespit ve değerlendirmelerde bulundu.

Salgın sürecinde alınması gereken önlemleri bir kez daha hatırlatan İl Milli Eğitim Müdiresi  kurum yöneticilerine çalışmaları için teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Zeyrek ve İdil İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Babayiğit eşlik etti. İdil Çok Programlı Anadolu Lisesi ve daha önce İmam Hatip Ortaokulu olarak kullanılan binayı inceleyen İl Milli Eğitim Müdiresi okul binalarında tetkik ve değerlendirmelerde bulundu. İdil Çok Programlı Anadolu Lisesinde, yeni eğitim-öğretim yılı için yapılan hazırlıklara ek olarak salgın konusunda alınması gereken tedbirleri okul yöneticilerine hatırlatıp gerekli bilgilendirmeleri yapmasının ardından, kendilerinden öneri ve taleplerini aldı.

İNŞAATI DEVAM EDEN İMAM HATİP LİSESİ BİNASINI İNCELEDİ

İdil İlçesi Aksoy köyünde bulunan ve inşaatı devam eden 16 derslikli İmam Hatip Lisesi binasını inceleyen İl Milli Eğitim Müdiresi  Okul binasında ve çevresinde incelemeler yaptı inşaatın gidişatı hakkında bilgiler alarak tetkiklerde bulundu.

İDİL AKSOY KÖYÜNDEKİ OKULLARIMIZI İNCELEDİ

Aksoy Anaokulu, Zeynel Abidin İlk- Ortaokulu ve Aksoy İlk-Ortaokulunu inceleyen İl Milli Eğitim Müdiresi okul binalarında tetkik ve değerlendirmelerde bulundu. Yeni eğitim-öğretim yılı için yapılan hazırlıklara ek olarak salgın konusunda alınması gereken tedbirleri okul yöneticilerine hatırlatıp gerekli bilgilendirmeleri yapmasının ardından, kendilerinden öneri ve taleplerini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.