ŞENER TÜRKİYE-ALMANYA GENÇLİK DEĞİŞİMİ TOPLANTISINA KATILDI

ŞENER TÜRKİYE-ALMANYA GENÇLİK DEĞİŞİMİ TOPLANTISINA KATILDI

Şırnak İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener, Gençlik Köprüsü Türkiye-Almanya Gençlik Değişimi Toplantısına Katıldı.

Toplantıya Şırnak İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener ile birlikte Gençlik köprüsü Türkiye-Almanya stratejik ortaklıklar koordinatörü Neslihan Aksoy ve Gençlik Değişimi kapsamında pek çok projeye imza atmış olan Bahtiyar Yılmaz katıldı.

İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener Şırnak'ta Eğitim - öğretim çalışmalarına değindi. Kardeş şehir, kardeş okul çalışmalarının güzel sonuçlarını vurgulayan koordinatör Neslihan Aksoy Gençlik Değişimi projelerinin öğrencilere katkılarını aktardı. Şırnak'taki Mesleki eğitimin durumu, ilçelerin ve bölgenin ihtiyaçlarına göre yeni açılan alan ve dalları açıklayan İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener Gençlik Değişiminde yaşanabilecek zorluklarla beraber değişimin amacı ve öğrencilerin öğretmenlerin, şehrimize katkılarını ele aldı.

Koordinatör Neslihan Aksoy içinde bulunduğumuz salgın süreci nedeniyle dijital bir gençlik değişimi planladıklarını, amaçlarını ve planlanması düşünülen projenin içeriğini ileterek İl Milli Eğitim Müdiresi Nazan Şener 'e çeşitli sorular sordu ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Karşılıklı soru cevaplarla sohbet havasında geçen toplantı, iyi dilek ve temennilerle sonlandırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.