ŞENOBA 1 NOLU ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONU’NUN AÇILIŞI YAPILDI

ŞENOBA 1 NOLU ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONU’NUN AÇILIŞI YAPILDI

Vali Ali Hamza Pehlivan, Uludere İlçesi Şenoba Beldesinde yapımı tamamlanan Şenoba 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun açılışını gerçekleştirdi.

Kurumun Şenobalı vatandaşlara hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek açılışını gerçekleştiren Vali Pehlivan; “ Bugün, İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Şenoba 112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkezimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu merkezin kurulmasında, tesis edilmesinde emeği olan, hâsılı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada görev alacak Sağlık personelimize görevlerinde kazasız, kayıpsız üstün başarılar diliyorum. Bu hizmetten faydalanacak olan hem Şenobalı hem Uludereli hem de çevredeki yerleşim birimlerindeki vatandaşlarımıza da hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Açılışın ardından binayı gezerek İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük’ten bilgiler alan Vali Pehlivan, 112 ekiplerine telsiz sistemi aracılığıyla hitapta bulunarak; “Ben Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan. Sizlere Şenoba'dan çağrıda bulunuyoruz. Burada 112 Acil Çağrı Merkezimizin açılışını biraz önce gerçekleştirdik. Bu vesileyle Acil Sağlık Hizmetleri kapsamında hizmet veren bütün arkadaşlarımıza başarı dileklerimi iletiyorum. Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi döneminde de her zaman olduğu gibi 7/24 esaslı görevlerinizi icra ediyorsunuz. İlimizin Merkezi, ilçeleri, beldeleri, köylerimiz, mezralarımıza kadar yoğun bir koşturma içerisindesiniz. Vatandaşımızın acil sağlık hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirmek için koşturuyorsunuz. Ben bu çabalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, başarı ve kolaylıklar diliyorum. Bu vesileyle de 2020 yılını geride bırakmak üzereyiz. Hepinizin yeni yılını şimdiden kutluyor ve hayırlara, iyiliklere, ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu günlere vesile olmasını temenni ediyorum’ ifadelerini kullandı.

Açılışa Vali Pehlivan ile birlikte 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral İdris Acartürk, 48. Piyade Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Salih Büyük, Uludere Kaymakamı Ahmet Solmaz, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yılmaz Demirelli, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük, İl Tarım ve Orman Müdürü Selman Demirel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek, Uludere İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat İnan, Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa İlter, MHP İl Başkan Yardımcıları Mahmut Turan ve Mehmet Şefa Bilir katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.