Şerafettin Elçi Havalimanı Uçak Seferleri Artıyor

Şerafettin Elçi Havalimanı Uçak Seferleri Artıyor

Cizre Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım Türk Hava Yolları Mardin-Şırnak Müdürü Vedat Özsabuncu ile görüştü.

Cizre Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yıldırım Türk Hava Yolları Mardin-Şırnak Müdürü Vedat Özsabuncu ile bir araya gelerek vatandaşların uçak seferleri ile ilgili olarak yaşadıkları mağduriyetleri paylaşarak, mevcut uçak seferlerinin talepleri karşılamadığı hususunu paylaşarak seferlerin artması talebini yineledi.

Başkan Yıldırım THY müdürü Özsabuncu ile yaptığı görüşmede Cizre bulunduğu bölgede hem stratejik hem de ekonomik bakımdan merkez olma özelliğini taşıdığını vurgulayarak; artan nüfus yoğunluğu ve Irak’tan gelen yabancı turistlerinde yoğunlukla kullandığı Şırnak Şerafettin Elçi havalimanında yaşanan yoğunluğa dikkat çekerek, Cizre’den İstanbul ve Ankara’ya yapılan uçak seferlerinin yolcu taleplerini karşılayamadığını ve ek uçak seferlerinin ivedi olarak başlatılması gerektiğini dile getirdi.

Başkan Yıldırım özellikle İstanbul Sabiha Gökçen havalimanına yeni seferlerin düzenlenmesi gerektiğini dile getirerek özellikle iş dünyasının sefer eksikliğinden kaynaklı yaşadıkları zaman kaybının önüne geçilmesi hususunu paylaştı. Yapılan görüşmede bölgede yaşanan yolcu trafiğinin farkında olduklarını dile getiren THY Mardin-Şırnak müdürü Vedat Özsabuncu Mart ayı itibari ile Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanından İstanbul ve Ankara’ya ek seferlerin düzenleneceği müjdesini vererek, seferlerin artacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.