3 kardeşin esrarengiz ölümü Türkiye’yi sarstı: Son görüntüleri ortaya çıktı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde sahilde cansız bedenleri bulunan 24 yaşındaki G.S., 15 yaşındaki B.S. ve 17 yaşındaki M.A.S.’nin kardeş oldukları tespit edildi. Kardeşlerin son görüntüleri ortaya çıktı.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde üç kardeşin sahilde cansız bedenlerinin bulunması Türkiye’yi sarsarken, olaya ilişkin soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı, Cevher Dudayev Parkı’nın sahil kesimindeki kayalıklarda bulunan üç kişinin kimliklerinin yapılan parmak izi incelemeleri ve araştırmalar sonucunda belirlendiğini açıkladı.

Hayatını kaybedenlerin 24 yaşındaki G.S., 15 yaşındaki B.S. ve 17 yaşındaki M.A.S. olduğu ve üçünün kardeş olduğu tespit edildi.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA: SORUŞTURMA TÜM YÖNLERİYLE SÜRÜYOR

Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmaların titizlikle devam ettiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yapılan çevre ve kamera araştırmaları neticesinde, üç kardeşin olay öncesinde birlikte bulunduklarını gösteren görüntü kayıtları tespit edilmiştir. Olay kapsamında ele geçirilen cep telefonları ve bilgisayarlar incelemeye alınmış olup, olayın tüm yönleriyle aydınlatılmasına yönelik soruşturma işlemleri Cumhuriyet Başsavcılığımızca titizlikle ve tüm yönleriyle sürdürülmektedir.”

ÜÇ KARDEŞİN SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Soruşturma kapsamında yapılan kamera incelemelerinde üç kardeşin olay günü birlikte yürüdüğü görüntülere ulaşıldı.

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kardeşlerin Zincirlikuyu Mahallesi’ndeki Eski Hükümet Caddesi’nde sahil yönüne doğru birlikte yürüdükleri görülüyor.

Başsavcılık da çevrede yapılan araştırmalar sonucunda kardeşlerin olay öncesinde birlikte olduklarını gösteren görüntü kayıtlarının tespit edildiğini doğruladı.

TELEFON VE BİLGİSAYARLAR İNCELEMEYE ALINDI

Soruşturmanın önemli başlıklarından birini kardeşlere ait dijital materyaller oluşturuyor.

Olay kapsamında ele geçirilen cep telefonları ve bilgisayarların incelemeye alındığı bildirildi. Savcılık, ölümlerin nasıl gerçekleştiğinin ve olay öncesindeki sürecin aydınlatılması amacıyla incelemelerin devam ettiğini açıkladı.

Şu ana kadar ölümlerin nedenine ilişkin kesinleşmiş bir bilgi paylaşılmadı.

ÖN OTOPSİDE DARP İZİNE RASTLANMADI

Üç kardeşin cansız bedenleri otopsi ve kimlik tespiti için Gebze Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Yapılan ön otopsi incelemelerinde bedenlerde herhangi bir darp veya benzeri ize rastlanmadığı öğrenildi.

Kesin ölüm nedeninin yapılacak ayrıntılı adli tıp incelemelerinin ardından belirlenmesi bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Darıca’daki Cevher Dudayev Parkı mevkisinde sahil kesiminde hareketsiz halde bulunan kişileri gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmişti.

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edilmişti.

Ekiplerin yaptığı kontrollerde üç kişinin yaşamını yitirdiği belirlenmiş, kayıp olarak aranan 15 yaşındaki B.S.’nin de hayatını kaybedenler arasında olduğu anlaşılmıştı.

Üç kardeşin ölümüne ilişkin Gebze Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri