8 gündür aranan genç kadının cansız bedeni bulundu

Balıkesir’in Erdek ilçesinde kamp yaptığı bölgeden aracıyla ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 33 yaşındaki Elif Kumalın'ın cansız bedeni bulundu.

Erdek ilçesi Kapıdağ Yarımadası’nda, Yukarıyapıcı Göleti mevkiinde 27 Aralık’ta erkek arkadaşı E.G. ile kamp yapan Elif Kumal’ın, yaşanan tartışmanın ardından kendi aracıyla bölgeden ayrıldığı ve bir daha kendisinden haber alınamadığı bildirildi.

Jandarma, itfaiye, AFAD ve 911 Arama Kurtarma Derneği ekipleri, havadan ve karadan Kapıdağ’ın zorlu arazisinde hem yaya hem de araçlı taramaları sonuçlandı.

Balıkesir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Elif Kumal’ın kullandığı araçla birlikte Kapıdağ’da bulunan Yukarıyapıcı Göleti’nde bulunduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri