8 Gündür Kayıp Olan Diyarbakırlı Rabia'dan Haber Alınamıyor!

Van’da 8 gün önce kaybolan Diyarbakırlı Rojin Kabaiş’in hala haber alınamıyor. Ekiplerin arama tarama çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, kaldığı yurtta yemek yedikten sonra "sahile gideceğim" diye çıktı. Daha sonra yurttan ayrılan Rojin Kabaiş’ten bir daha haber alınamadı.

Termal kameralı dron’lar ile aranıyor

Rojin'in izini sürmek için başlatılan arama kurtarma çalışmalarına katılan gönüllü ekipler, havadan arama kurtarma operasyonlarında büyük bir avantaj sağlayan termal kameralı dron ile çalışmalara destek oluyor. Ayrıca, helikopter, sahil güvenlik, polis botları, AFAD ve gönüllü arama kurtarma ekiplerinden oluşan 100'ün üzerinde özel ekip hem Van Gölü'nde hem de kampüs sahil boyu arama kurtarma çalışmasını sürdürüyor.

Ailenin endişeli bekleyişi sürüyor

Van gölü sahiline indikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Rojin’in sahilde telefonu bulundu. Kızlardan sevindirici bir haber bekleyen ailenin ise endişeli bekleyişi sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri