9 gündür aranan anne ve oğuldan acı haber geldi! Çocuk ölü bulundu anne heryerde aranıyor

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde 2 Kasım'dan bu yana kayıp olan evli ve 2 çocuk annesi Huriye Helvacı (38) ve 5 yaşındaki oğlu Osman Helvacı'yı arama çalışmalarından acı haber geldi. Ekipler, 5 yaşındaki Osman Helvacı'nın cansız bedenine ulaştı.

Bozkurt ilçesine bağlı Meteoroloji TOKİ Konutları'nda yaşayan Huriye Helvacı, 2 Kasım günü 5 yaşındaki oğlu Osman Helvacı'yı yanına alarak evden ayrılmıştı. Kendilerinden bir daha haber alınamayan anne ve oğlu için yakınlarının ihbarı üzerine geniş çaplı bir arama kurtarma operasyonu başlatılmıştı.

ARAMA ÇALIŞMALARI ANNE İÇİN SÜRÜYOR

AFAD, UMKE, emniyet ve jandarma ekiplerinin katıldığı kapsamlı arama çalışmaları, ilçenin geniş bir coğrafyasında devam ediyordu. Ekiplerin yürüttüğü titiz çalışmalar sonucunda, kayıp 5 yaşındaki Osman Helvacı'nın cansız bedenine ulaşıldı.

Bu acı gelişmenin ardından, ekipler tüm dikkatlerini ve arama gücünü kayıp anne Huriye Helvacı'yı bulmaya yoğunlaştırdı.

Olayla ilgili hem adli hem de idari soruşturmanın derinleştirilerek sürdürüldüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri