AFAD Duyurdu Şırnak'ta Deprem Oldu!

AFAD, Şırnak'ta 3.5 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı. Depremin derinliğinin ise 34.5 km olarak ölçüldüğünü belirtti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Irak ve Şırnak sınırında bir depremin meydana geldiğini açıkladı.

Depremin büyüklüğü 3.5 olarak kaydedildi. Depremin saati 11.44, derinliğinin ise 34.5 km olarak açıklandı.

KANDİLLİ DEPREMİN IRAK'TA OLDUĞUNU DUYURDU

Kandilli Rasathanesi ise AFAD'dan farklı olarak depremin Irak'ta meydana geldiğini belirtiğ Şırnak'ta olmadığını açıkladı. Bununla beraber Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünün 3.4 km olduğunu ve derinliğinin de 1 kilometre olduğunu duyurdu.

IRAK VE ŞIRNAK'TA DEPREM OLDU!

AFAD'ın açıklamasında depremin hem Irak'ta hem de Şırnak İdil ilçesinde hissedildiği kaydedilirken söz konusu paylaşımın altına vatandaşlardan geçmiş olsun mesajı paylaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri