Başkan Haşimoğlu’ndan Başkan Caner’e Tebrik Ziyareti

Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Heşar Haşimoğlu ile Birlik Genel Sekreteri Ayten Akgül, 2026 yılı Olağan Genel Kurulu’nda yeniden seçilerek güven tazeleyen Şırnak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muhyettin Caner’i ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, oda çalışmaları ve esnafın mevcut durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Haşimoğlu, genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Caner’i tebrik ederek, yeni dönemde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muhyettin Caner ise desteklerinden dolayı Haşimoğlu ve Akgül’e teşekkür etti.

ŞESOB tarafından yapılan açıklamada, “2026 yılı Olağan Genel Kurulu’nda yeniden seçilen Şırnak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Sayın Muhyettin Caner’e başarılar diliyor, nazik ev sahipliği ve samimi yaklaşımları için kendilerine teşekkür ediyoruz” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri