Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, beraberinde AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ile birlikte Şehri Nuh Mahallesi’nde faaliyet gösteren Şırnak Engelliler Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Tayyip Uğur ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Yarka, engelli vatandaşlarla yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.
"Şehir Hayatına Katılımı Güçlendireceğiz"
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Yarka, toplumun her ferdinin yaşam kalitesini artırmak için çalıştıklarını vurgulayarak şunları söyledi:
"Toplumumuzun her bir ferdinin hayatını kolaylaştırmak, şehir hayatına daha güçlü ve aktif katılımlarını sağlamak için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Nazik misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Engelleri daha güçlü bir dayanışma ile aşacağımıza yürekten inanıyorum."
Dayanışma Vurgusu
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Başkan Yarka, engelli bireylerin taleplerini dinleyerek belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.