Belediye Başkanı Yarka'ya Kurumlardan Anlamlı Ziyaret

Önceki dönem Beytüşşebap Belediye Başkanı ve Şırnak Arıcılar Birliği Başkanı Habip Aşan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hakkı Turgut ile Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Nihat Ürper, Belediye Başkanı Mehmet Yarka’yı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaret, kentte hayata geçirilmesi planlanan çevre, şehircilik ve kentsel dönüşüm projeleri açısından önemli bir istişare toplantısı niteliği taşıdı.

Ziyarette, Şırnak’ın mevcut kentsel yapısı, çevresel sürdürülebilirlik hedefleri, kentsel dönüşüm çalışmaları ve önümüzdeki dönemde planlanan yatırımlar ele alındı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi ve Şırnak’ın daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için atılabilecek adımlar değerlendirildi.

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentin gelişimi adına yapılan her türlü yapıcı görüşmenin büyük önem taşıdığını söyledi. Başkan Yarka, “Nazik ziyaretleri ve şehrimizin gelişimine katkı sunan istişareleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri