Cizre’de Halep İçin Yürüyüş ve Basın Açıklaması Yapılacak

Halep’te yaşanan insani duruma dikkat çekmek amacıyla Cizre’de düzenlenecek yürüyüş ve basın açıklaması, 17 Ocak Cumartesi günü Demokratik Kurumlar Platformu öncülüğünde gerçekleştirilecek.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, Halep’teki gelişmelere dikkat çekmek amacıyla yürüyüş ve basın açıklaması düzenlenecek. Demokratik Kurumlar Platformu tarafından organize edilen etkinlik, 17 Ocak 2026 Cumartesi günü saat 14.00’te Cudi Mahallesi Eski Mezbahane Alanında gerçekleştirilecek.

Etkinliğe DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır ile DEM Parti Şırnak Milletvekilleri Newroz Uysal ve Zeki İrmez’in katılması bekleniyor. Program kapsamında, bölgede yaşanan insani duruma dikkat çekilmesi ve kamuoyunun bilgilendirilmesi amaçlanıyor.

Yetkililer, etkinliğin barışçıl ve demokratik çerçevede yapılacağını belirterek, vatandaşları sağduyulu olmaya davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri