CİZRE’DE MAHALLE LİGİ’NİN AÇILIŞ YAPILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Cizre ilçesinde Cudi Mahallesinde düzenlenen Mahalle Ligi’nin açılış töreni sporcuların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi

Cudi Mahallesinde düzenlenen Mahalle Ligi’nin açılış törenine Kaymakam / Belediye Başkan V. Nazlı Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdülhakim Selimoğlu, Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Emniyet Müdür Yardımcısı Erhan Ergün ve sporcular katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Spor Toto Teşkilat Başkanlığı sponsorluğunda Cizre ilçesinin Cudi Mahallesinde düzenlenen Mahalle Ligi’nin açılış töreni sporcuların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Yaklaşık bir ay sürecek olan ve dört farklı branşta (Badminton, Basketbol, Hentbol ve Voleybol) düzenlenecek turnuvalara 320 sporcu başvuru yaptı.

Açılış töreninde konuşan İl Müdürü Abdullah Ayar ; “ Açılışını yapmakta olduğumuz “Mahalle Ligi” projemizin Cizre ilçemiz Cudi Mahallesinde düzenlenmesini sağlayan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve çalışma arkadaşlarımıza, desteklerinden ötürü Şırnak Valimiz Sayın Osman BİLGİN ve Cizre Kaymakamız Sayın Nazlı DEMİR Hanımefendiye tüm sporcularımız ve Şırnak halkımız adına teşekkür ederim. Biz her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. . Turnuvaya katılım sağlayan tüm sporcularımıza başarılar dilerim.” Dedi

 Efeler liginde mücadele eden Cizre Belediyespor Voleybol takımı sporcuları ile amatör voleybol sporcularımız arasında oynanan gösteri maçının ardından Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halk oyunları ekibi ve tüm katılımcıların birlikte halay çekmeleriyle açılış töreni sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri