Genç Kızılay’dan Şırnak Üniversitesi Camisi’nde Temizlik Çalışması

Şırnak’ta Genç Kızılay gönüllüleri, Camiler Haftası dolayısıyla Şırnak Üniversitesi Camisi’nde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Gönüllüler, ortak emekle ibadethanenin temizliğine katkı sundu.

Genç Kızılay gönüllüleri, Camiler Haftası kapsamında Şırnak Üniversitesi Camisi’nde temizlik etkinliği düzenledi. Bir araya gelen gönüllüler, caminin temizliği için çalışma yaparak dayanışma ve gönüllülük örneği sergiledi.

Etkinlik boyunca gönüllüler, ibadethanenin temiz ve düzenli tutulmasına katkıda bulunmak amacıyla birlikte çalıştı. Yapılan çalışma, toplumsal dayanışmanın ve iyilik anlayışının günlük hayattaki küçük ama anlamlı adımlarla güçlendiğini bir kez daha ortaya koydu.

Genç Kızılay tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, ortak hareket etmenin ve gönüllü olarak topluma katkı sunmanın önemine dikkat çekildi. Paylaşılan mesajda, “Birlikte emek verdik, birlikte güzelleştirdik. İyilik, bazen küçük bir dokunuşla başlar” ifadelerine yer verildi.

Etkinlik, Camiler Haftası’nın manevi atmosferinde gönüllülük ve yardımlaşma bilincini öne çıkaran anlamlı bir çalışma olarak değerlendirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri