Mahalle sakinlerinin uzun süredir talep ettiği yeşil alan ihtiyacını karşılaması hedeflenen projenin kısa süre içinde hayata geçirileceği belirtildi.
Başkan Türkan Kayır, parkın yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak proje hakkında açıklama yaptı. Kayır, vatandaşların sosyal yaşam alanlarını artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın nefes alabileceği, çocuklarımızın güvenle vakit geçirebileceği modern bir parkı Aşağı Mahalle’mize kazandırıyoruz. İdil’in her noktasına hizmet götürmeye devam edeceğiz” dedi.
Yapımına kısa süre içerisinde başlanması planlanan parkta yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları ve dinlenme alanlarının yer alacağı bildirildi. Projenin mahalleye hem sosyal hem de estetik açıdan katkı sunması hedefleniyor.
Mahalle sakinleri ise uzun süredir bekledikleri projenin hayata geçirilecek olmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti.