Koşun! Samsung veriyor, Amazon Prime 6 ay bedava olacak!

Samsung Türkiye, herhangi bir sınır olmadan herkese 6 ay boyunca Amazon Prime hediye ediyor. Amazon prime 6 ay hediye nasıl alınır? İşte detaylar..

Samsung kaçırılmayacak 6 aylık Amazon Prime üyeliği hediye ediyor. Samsung Amazon Prime üyeliği hediye nasıl alınır? 6 aylık ücretsiz Amazon Prime üyeliği hediyesi? Samsung Amazon Prime 6 ay ücretsiz hediye kodu nasıl alınır? İşte tüm detaylar...

Samsung tarafından Amazon Prime üye olan ve üye olmayan herkese kaçırılmayacak 6 aylık ücretsiz hediye üyelik fırsatını duyurdu. Samsung internet sitesinde yaptığı duyuruda kampanyanın Galaxy kullanıcılarına özel olduğunu belirtse de bir çok kullanıcı yaptığı kontrollerde sistemin herkes için çalıştığını tespit etti. Acele edin 234 TL değerinde Amazon Prime üyeliği nasıl alacaksınız. İşte adım adım ücretsiz 6 aylık Amazon Prime hediyesi yapmanız gerekenler.

  1. Buradaki linke tıklayarak, kampanya sayfasına gidiniz.
  2. Ekranın sol tarafına hediye kodun gelmesi için bekleyiz.
  3. Gelen kodu kopyalayın.
  4. Sonra “Hediyeni kullan” seçeneğine tıklayınız
  5. Amazon eğer hesabınız varsa giriş yapın. Yoksa yeni hesap oluşturun.
  6. Amazon yönlendirileceği sayfaya kodu girin ve “Şimdi kullan” butonuna basın.
  7. Son olarak “Şimdi etkinleştir” butonuna basın.

Yukarıda belirtilen adımları tamamladıktan sonra aylık 39 TL olan Amazon Prime üyeliği ücretsiz olacak mevcut Amazon Prime üyesi olanlar ise sayfasındaki bilgileri kontrol ettiğinde ekran görüntüsünde görüldüğü üzere Amazon Prime hesabının yenilenme tarihinin ertelendiğini görecek.

ÜCRETSİZ AMAZON PRİME KAMPANYASI BİTTİ Mİ?

Samsung tarafında duyulan 6 aylık ücretsiz Amazon Prime üyeliği yoğun talep nedeniyle sitede yoğunluk yaşanıyor. Sınır 50 bin adet olduğu belirtilirken kaçırmamak için siteye sürekli girmeyi deneyiniz.

6 AY AMAZON PRİME HANGİ AVANTAJLAR SUNUYOR

Eğer ilk defa Amazon Prime üye olacaksınız ve hangi avantajları sunduğunu bilmiyorsanız Amazon Prime şu avantajları sürüyor

  • Hızlı ve ücretsiz teslimat: Amazon Prime üyeleri, sepet boyutundan bağımsız olarak aynı gün, ertesi gün, iki gün sonra veya randevulu teslimat seçeneklerinden yararlanabilir.
  • Amazon Prime özel fırsatlar: Prime üyeleri, sınırlı süreli fırsatlara ve yalnızca Prime’a özel ek indirimlere erken erişim hakkına sahiptir. Prime üyelere ayrıca seçili ürünlerde 250 TL ve üzeri alışverişlerinde sepette %10 indirim fırsatı sunuluyor.
  • Prime Video: Prime Video ile The Rings of Power, Bergen, Rüyanda Görürsün, The Wheel of Time gibi binlerce dizi ve filmden favori içeriklerinize sınırsız erişimle ulaşabilirsiniz.
  • Prime Gaming: Prime üyelerine önde gelen oyunlarda oyun içi ayrıcalıklar, aylık olarak yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de favori yayıncıya aylık abonelik sunan bütünsel bir oyun deneyimi sunuluyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri