Mehmet Esra Cansız Vakfı, yeni eğitim yılı coşkusuna ortak oldu

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 2026-2027 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla öğrencilerle bir araya gelen Mehmet Esra Cansız Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cansız, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde öğrenciler için anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi.

Mehmet Esra Cansız Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cansız, vakıf tarafından yaptırılarak eğitime kazandırılan okulda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Cansız, çocuklarla sohbet ederek yeni eğitim yılı heyecanlarına ortak oldu.

Cansız, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim ederken öğretmenlerle de bir araya gelerek yeni eğitim-öğretim yılı için temennilerini paylaştı.

Mehmet Esra Cansız Vakfı, eğitim alanındaki çalışmalarıyla çocukların ve gençlerin geleceğine katkı sunmayı sürdürüyor. Vakıf tarafından yaptırılan okul da eğitime verilen desteğin önemli örneklerinden biri olarak öne çıkıyor.

Okul bahçesinde öğrencilerle sohbet eden ve hatıra fotoğrafları çektiren Cansız, çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Vakıf tarafından eğitime yönelik desteklerin önümüzdeki dönemde de sürdürüleceği belirtilirken, 2026-2027 eğitim-öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri