MHP Şırnak İl Başkanı Koçero Saluci tarafından karşılanan Akçay ve Kurban, il başkanlığında kent gündemi ve teşkilat çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulundu. İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ziyaretin teşkilat açısından önemli olduğu belirtilerek Akçay ve Kurban’a destekleri ve nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür edildi.
Şırnak meydanında vatandaşlarla buluştular
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve MYK Üyesi Bahri Batuhan Kurban, İl Başkanı Koçero Saluci eşliğinde daha sonra Şırnak meydanında vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşlarla sohbet eden Akçay, kent sakinlerinin talep ve beklentilerini dinledi. Gerçekleştirilen buluşmada vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet edilirken, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi.
Şehitler anıldı, Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi
Akçay ve Kurban, İl Başkanı Koçero Saluci ile birlikte Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret etti. Ziyaret öncesinde Emniyet Müdürlüğünde aziz şehitlerin fotoğraflarının yer aldığı bölüm ziyaret edilerek şehitler rahmet, minnet ve şükranla anıldı.
Heyet, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileriyle bir araya gelerek kentteki güvenlik çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
MHP Şırnak İl Başkanlığından yapılan açıklamada, ziyaretlerin önemine vurgu yapılarak, “Birlikte güçlü, birlikte Türkiye’yiz” mesajı verildi.