Şırnak’ta SMA Tip-1 ile mücadele eden 7 aylık Elisa Bahşiş için yardım kampanyası sürüyor. Minik Elisa’nın tedavisine destek olmak amacıyla “Birlikte Daha Güçlüyüz” sloganıyla dayanışma gecesi düzenlenecek.
17 sanatçı Elisa için sahneye çıkacak
29 Eylül 2026 Salı günü saat 20.00’de Belediye Düğün Salonu AVM’de gerçekleştirilecek konserde 17 sanatçı gönüllü olarak sahne alacak.
Dayanışma gecesinde Hatice Hazar, Sabri Duru, Hüseyin Acar, Bayram Kaplan, Serap Bolat, Belgin Şaran, Pars Ayan, Kerem Tunç, Hakan Tanış, Beytullah Zeyrek, Bedrettin Birlik, Serhat Bulum, Mevlan İlçi, Hacı Tanık, Osman Cavlak, Mehmet Türkmen ve Diyar Başçı sahne alacak. Gecenin moderatörlüğünü ise Yüksel Bayar yapacak.
Konser için belirlenen 250 TL’lik giriş ücreti bağış olarak değerlendirilecek. Biletler Zone Coffee AVM ve Bona Sanat Akademi Yeni Çarşı’dan temin edilebilecek.
Elisa’nın kampanyasında yüzde 6’ya ulaşıldı
Valilik onaylı yardım kampanyasında şu ana kadar yüzde 6 seviyesine ulaşıldığı belirtilirken, düzenlenecek dayanışma gecesiyle kampanyaya daha fazla destek sağlanması hedefleniyor.
Konsere katılamayan vatandaşlar da valilik onaylı kampanya kapsamında Elisa’nın tedavisine destek olabilecek.
Elisa Bahşiş için bağış bilgileri:
Alıcı: Elisa Bahşiş
Ziraat Bankası IBAN: TR83 0001 0090 1112 0163 6050 01
İletişim: 0555 075 13 05
Düzenlenecek dayanışma gecesiyle, minik Elisa’nın tedavisine ulaşabilmesi için sürdürülen yardım kampanyasına katkı sağlanması amaçlanıyor.