Petrol kenti Şırnak’ın, Petrolspor’u desteksiz kaldı! Yönetim istifa etti

Şırnak Petrolspor Kulübü Başkanı Lokman Besen yazılı açıklamada bulunarak 4 yıldır yürüttüğü görevinden istifa ettiğini duyurdu. Şırnak Petrolspor'a destek verilmiyor mu?

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Şırnak Petrolspor’da neler oluyor? 4 yıldır görev yapan Kulüp Başkanı Lokman Besen, Yönetim Kurulu ile birlikte istifa ettiğini açıkladı.

Lokman Besen

Besen yazılı açıklamasında, “Değerli Şırnaklı spor severler 4 yıldır yönetimini üstlendiğimiz Şırnak Petrolspor kulübünden gördüğümüz lüzum üzerine bugün itibariyle istifa ediyoruz, bundan sonraki süreçte Şırnak Petrolspor kulübüne başarılar diliyoruz saygılarımızla. Şırnak Petrolspor Spor Kulübü Yönetim Kurulu”

VERİLEN SÖZLER TUTULMADI, BİZ DE SÖZÜMÜZÜ TUTAMADIK“

Besen, sitemize yaptığı açıklamada, Kulüp Başkanlığına geldiğinde, Kulübe her zaman destek verileceği sözü aldıklarını ancak daha sonra verilen sözlerin yerine getirilmediğini belirtti. Besen, maddi imkansızlıklar nedeniyle futbolculara verdikleri sözleri yerine getiremediklerini belirterek, “Göreve başladığımızda kulübü daha iyi yerlere getirmek için çaba gösterdik. Ancak maddi zorluklar nedeniyle futbolcularımıza verdiğimiz sözleri tutmakta zorlandık. Bu şartlarda istifa etmenin doğru karar olduğunu düşünüyorum.” Dedi.

PETROL KENTİNDE, PETROLSPOR’A DESTEK ÇIKMIYOR MU?

Petrol kenti olarak anılmaya başlanan, petrolün simgeleyen yapıların da inşa edildiği, günde on binlere varil petrolün çıkarıldığı Şırnak’ta, bir kaç varil destek çıkılmıyor mu? Şırnaklıların hafta sonu bir araya gelip birlikte tezahüratlarda birleştiği tek aktivitesi bile fazla mı geldi?

Ligin başlamasıyla birlikte kulüp içinde başlayan istifalar, futbolcuların moral ve motivasyonlarını olumsuz etkileyebilir. Yönetimdeki belirsizlikler ve maddi sıkıntılar, takımın performansına yansımadan gerekli adımlar atılmalıdır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri