Polis Ekipleri ve Uyuşturucu Satıcıları Arasında Çatışma: 1'i Yaralı Olmak Üzere 5 Kişi Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada NARKOÇELİK-8 operasyonuna katılan polis ekiplerine ateş açıldığını ve uyuşturucu satıcıları arasında çatışma çıktığı belirtildi.

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir adrese uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen "NARKOÇELİK-8" operasyonunda polis ekiplerine ateş açıldı. Çıkan çatışma sonucunda 1'i yaralı olmak üzere 5 şüpheli yakalandı.

İÇİŞLERİ BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayla ilgili sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. Bakan Yerlikaya, X'ten yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:"Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir adrese düzenlenen NARKOÇELİK-8 operasyonunda polis ekiplerimize ateş açılması sonucu çatışma çıkmış, Kahraman polisimiz çatışmada 1'i yaralı olmak üzere 5 şüpheliyi yakalamıştır.Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri