Sağlık Bakanı o önemli konu için Şırnak’a davet edildi

Şırnak Merkez de yapımı devam eden 500 Yataklı Bölge Hastanesi’nin inşaatında ikinci defa yangın çıkmasıyla tartışmaların odağı oldu. Şırnak milletvekili Arslan Tatar, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ile görüşerek Şırnak’a davet etti.

Şırnak merkez İkizce bölgesinde yapımı devam eden 500 Yataklı Bölge Devlet Hastanesi inşaatında 4 Temmuz ve 12 Eylül tarihlerinde iki defa yangın çıkması ile kafalarda soru işareti bıraktı. Şırnaklılar duruma tepki gösterdi.

SAĞLIK BAKANI ŞIRNAK’A DAVET EDİLDİ

12 Eylül tarihinde çıkan ikinci yangında Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ile görüştüğünü belirten Şırnak milletvekili Arslan Tatar bu defa makamında görüştü.

Bölge Hastanesi’nin önemine değinerek, Bakan Memişoğlu’nu Şırnak’a davet ettiğini ifade Tatar, şunları ifade etti,

“Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte makamında ziyarette bulunduk. Görüşmemizde, 500 yataklı bölge hastanemizin yapım süreci hakkında bilgi alarak, bu projenin ilimiz ve bölgemiz için taşıdığı büyük önemi Sayın Bakanımıza ilettik ve kendilerini Şırnak’ımıza davet ettik. Bölge hastanesinin yapım çalışmaları aralıksız devam etmekte olup, değerli bölge halkımızın hizmetine sunulacaktır. Sayın Bakanımıza kıymetli desteklerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri