Şube yönetimi ve temsilcilerle bir araya gelen Doğan, sendikanın Şırnak’taki faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Yakın zamanda gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurul dolayısıyla Şube Başkanı Sabğatullah Anmal’ı tebrik eden Doğan, yeni dönemde yürütülecek çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Ziyarette, kent genelinde sağlık ve sosyal hizmet alanlarında yaşanan sorunlar, personel istihdamı ve hizmet altyapısına ilişkin ihtiyaçlar görüşüldü. Çalışanların sahada karşılaştığı güçlükler ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Anmal, çalışanların taleplerini doğrudan genel merkez yönetimine aktarma fırsatı bulduklarını belirterek şunları söyledi:
“Genel Başkanımız Sayın Mahmut Faruk Doğan’ın Şırnak Şubemizi ziyaret etmesi bizleri memnun etmiştir. Görüşmemizde, ilimiz genelinde görev yapan sağlık ve sosyal hizmet profesyonellerimizin çalışma koşulları, karşılaştıkları sorunlar ve çözüm bekleyen talepleri hakkında kendilerine bilgi sunma fırsatı bulduk.”
İlettikleri sorunların ilgili mercilere aktarılacağının ve çözüm odaklı çalışmaların takip edileceğinin ifade edildiğini belirten Anmal, çalışanların hak ve menfaatlerinin korunması ile çalışma koşullarının iyileştirilmesinde istişare ve iş birliğinin önemine dikkat çekti.
Anmal, ziyaretin Şırnak’taki sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarının gündeme taşınması ve çözüm süreçlerinin takibi açısından önemli olduğunu vurgulayarak Doğan ve Irgatoğlu’na teşekkür etti.