Şanlıurfa’da kaçak göçmen operasyonunda 14 kişi tutuklandı

Şanlıurfa’da kaçak göçmen kaçakçılığına yönelik operasyonda 14 organizatör tutuklandı, yakalanan kaçak göçmenler ise sınır dışı edilmek üzere geri gönderme merkezine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar, Eyyübiye, Harran ve Akçakale ilçelerinde göçmen kaçakçılığı operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda 14 organizatör ve çok sayıda düzensiz göçmen yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlıların hepsi tutuklanarak cezaevine gönderilirken düzensiz göçmenler ise sınırdışı edilmek üzere geri gönderme merkezine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri