Şantiyede 50 işçinin karıştığı kavgada 2’si ağır 7 kişi yaralandı

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bulunan bir şantiyede işçiler arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2’si ağır 7 kişi yaralandı.

Çamurlu Mahallesi’ndeki bir inşaat şantiyesinde öğle saatlerinde iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaklaşık 50 işçinin karıştığı kavgada 7 kişi yaralandı, 2’sinin durumu ağır. Ayrıca 10 kişi hafif şekilde darp edildi.

Akşam saatlerinde gruplar yeniden karşılaşınca gerginlik sürdü. Bazı işçiler, çalışanların kaldığı konteynerleri ateşe vermeye çalıştı. Straforların tutuşmasıyla yangın çıktı. İtfaiye ve polis ekipleri sevk edildi, yangın TOMA ile kontrol altına alındı. Olay sonrası bölgeye geniş güvenlik önlemleri getirildi ve şantiye giriş çıkışları kapatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri