SES Şırnak Şubesi’nin 6. Olağan Şube Kurulu Toplantısı Başladı

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Şırnak Şubesi’nin 6. Olağan Şube Kurulu toplantısı, Şırnak Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.Toplantıya DEM Parti milletvekili, parti yöneticileri, eş başkanlar ve sendika üyeleri katıldı.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Şırnak Şubesi’nin 6. Olağan Şube Kurulu toplantısı, Şırnak Öğretmenevi Konferans Salonu’nda başladı. Sendikanın olağan kurul toplantısına, DEM Parti Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal Aslan, DEM Parti Şırnak İl Eş Başkanları Ramazan Uysal ve Taybet Bilgi ile SES Şube Eş Başkanları Samet Kaya ve Mihriban Şenbayram katıldı.

Sendika üyelerinin de yer aldığı toplantıda, şube kurulunun çalışmaları kapsamında bir araya gelindi. Olağan kurul toplantısının, sendikanın faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve yeni dönem çalışmalarının ele alınması açısından önem taşıdığı belirtildi.

Toplantıda yapılacak değerlendirmeler ve alınacak kararların yanı sıra kurul sürecine ilişkin gelişmelerin de takip edilmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri