Siirt'te arkadaş olan 3 genç 6 gün arayla hayatlarını kaybetti

Siirt'in Kurtalan ilçesinde ve Başur Köprüsü mevkisinde meydana gelen iki ayrı olayda, arkadaş olan 3 genç hayatını kaybetti.

Kurtalan ilçesinde 6 Haziran'da bir düğün salonunda düzenlenen silahlı saldırıda 19 yaşındaki Adnan Pekgöz yaşamını yitirmişti. Bu olaydan 4 gün sonra, 10 Haziran’da Başur Köprüsü mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 18 yaşındaki Bünyamin Pektaş olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada ağır yaralanan 19 yaşındaki Oruç Eviz ise kaldırıldığı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bugün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Okul arkadaşı oldukları belirtilen üç gencin 6 gün arayla yaşamlarını yitirmesi, yakınlarını ve ilçeyi yasa boğdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Siirt’te hafriyat kamyonu ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti
Siirt'te düğün salonuna silahla dehşet saçıldı: 1 kişi öldü, 3 yaralı

Yaşam Haberleri