Silopi’de ağaçlandırma çalışmaları için inceleme yapıldı

Şırnak’ın Silopi’de “Yeşil Silopi Projesi” kapsamında ağaçlandırılması planlanan alanda inceleme yapıldı. Karşıyaka Mahallesi’ndeki alanda yeşil alanların artırılmasına yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Silopi Kaymakamı Çağlar Partal, “Yeşil Silopi Projesi” kapsamında Karşıyaka Mahallesi’nde ağaçlandırma çalışmaları planlanan alanda incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirilen incelemelerde, alanın ağaçlandırılması ve yeşil alanların artırılması için yapılacak çalışmalar ele alındı.

Şırnak Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, daha yeşil ve yaşanabilir bir Silopi için çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Şırnak Haberleri